Nee, het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Er is onweer, storm, regen en hagel. Maar hoe ga je in het dagelijks leven om met tegenslagen, angst en piekeren. Wat doe je wanneer het allemaal teveel wordt? Je het gevoel hebt dat je jezelf kwijt raakt, overwerkt bent of in een burn-out situatie zit? Wat doe je, wanneer je boos bent op jezelf omdat je jouw perfectionisme, het altijd klaar staan voor anderen, jouw gewoontes waar je van af wilt, niet kan doorbreken. Wat helpt jou om jouw leven zo vorm te geven dat je het aankan. Dat de zon door de wolken breekt en een regenboog aan de hemel tovert. Je met zelfvertrouwen en liefde voor jezelf de dag kan beginnen.

Als hoog sensitieve coach/counselor die intuïtief werkt, maar zeker met beide benen op de grond staat, wil ik je graag ontmoeten. 

Ik nodig je uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Jij verteld waar jij tegenaan loopt. Ik luister en geef aan of ik jou hierbij kan helpen. Samen beslissen we of wij een 'klik' hebben.

Mijn diversiteit aan opleidingen en bijscholingen heeft tot gevolg dat ik een goed gevulde ‘gereedschapskist’ heb. Als coach en counselor werk ik met diverse methodieken. Ik kijk naar wat het best bij jou past en waar jouw voorkeur naar uit gaat. We kunnen praten, wandelen, tekenen, werken met jouw innerlijk kind, ACT of EFT toepassen, muziek inzetten of een systeemopstelling maken. Ik volg jou in jouw ontwikkeling en ik hou de rode draad in de gaten. 

Voor een coach/counselingtraject hoeft er niet altijd een probleem te zijn. Soms is het prettig om jouw ideeën of praktische vragen voor te leggen aan een derde. Ook dat kan bij mij. Vaak zijn dan één of twee gesprekken voldoende om jou verder te helpen.

 

Ik ben als Registercounsellor® aangesloten bij de ABvC en de RBCZ. Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) het consult. Voor een overzicht klik je hier.